Ventetiden og klargøring inden operationen

Corrector – hvilken??

Jeg er ikke helt kommet med på contour bølgen, som man ellers ser eller hører om, over alt for tiden. Mit behov er der ikke helt. Når det skal gå hurtigt i hverdagen, samt være overskueligt og nemt når man er syg. Så er det for mig, ikke løsningen.

MEN jeg har fundet en anden løsning, hvor det er utroligt nemt og overskueligt.

dsc_0166

Ultimate corrector fra Youngblood

Denne lækre sag, Ultimate Corrector fra Youngblood. Er simpel og lige til, at gå til. Jeg er rigtig rød på kinderne. Og under min behandling synes jeg, at jeg har fået ret mørke rander under øjnene. Jeg har prøvet ekstremt mange cremer til mørke rander og tonsvis af make-up. Men synes ikke, at jeg har fundet noget som virkede optimalt.

Men så stødte jeg på denne lille sag. Den er virkelig alle pengene værd. Den har to cremede farver. En fersken farvet og en gul. Den fersken farvede er til til mørke rander, under øjnene. Den gule er til rødme, hvor du end nu har behov for det i ansigtet. Hos mig, er det især kinderne som er et problem. 

Jeg lægger denne corrector efter jeg har lagt min primer. Og dernæst lægger jeg min concealer, som sjovt nok også er fra Youngblood. Den ses her:

concealer

Youngblood Ultimate Concealer, col. medium

Det er vigtigt, at du tager en farve som er lysere end den foundation/pudder du bruger. Da det er et lysreflekterende produkt. Den skal give en form for highlight. Jeg bruger den under øjnene, over læberne og midt på panden. Den har en super dækkeevne og kan sagtens bruges alene. 

Jeg synes at disse ting har gjort, at jeg ser meget mere frisk ud og at min hud er jævn og pæn.

2 must, som også befinder sig i min make-up skuffe.

// CC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ventetiden og klargøring inden operationen