Operationen - har kræften spredt sig?

Accessories – er det et must, når du er skallet?

Er diverse accessories egentlig “vigtige”? Ringe, halskæder, tørklæder osv. – sågar parykker. Det synes jeg bestemt de er. Eller det er de i hvertfalde for mig. Jeg føler mig feminin med det på, og så har jeg noget andet at “gå op i”, nu hvor jeg blandt andet ikke kan sætte mit hår på alle mulige forskellige måder. Som var vigtig for mig tidligere.

 dsc_1099-1

Fra venstre: Stine A / Open Petit Diamond, Line & Jo / Miss Ryle, vielsesring og Line & Jo / Miss Ermine Antique. 

Smykker bærer jeg altid. Kan på ingen måde undvære dem. Og føler mig nøgen og ikke feminin, hvis jeg på en eller anden måde skulle glemme, at få dem på en dag. Her viser jeg lidt af mine favoritter, som jeg bruger i hverdagen.

Processed with VSCO with f2 preset

Maria Black / Wing halskæde, Maria Black Crescent chain ørering & choker halskæde fra Zara.

 img_0246

Line & Jo ørering / Miss Edena Antique, Line & Jo ring / Miss Rikkie (lillefinger), Line & Jo ring / Miss Rylant (ringefinger), Stine A ring / V-ring (pegefinger),  Line & Jo halskæde / Miss Neolot Antoque.

img_8922

Line & Jo ørering / Miss Elling, Perrnille Corydon / Fly necklase

Det nedenstående billede husker jeg så tydeligt. Det er første gang, at jeg skal uden for en dør – altså uden hår på hovedet 😉 Jeg synes det er mega svært og finde noget der bare er lidt med i tidens trend. Men jeg fandt denne turban fra PICO, som jeg synes er ret cool. Det eneste problem er, at når jeg får mine hedeture så kan min isse på ingen måde ånde igennem den, da det er ren krudt den er lavet i. Men herregud. Man må lide for skønheden, ikke? 🙂

img_7381

Turban fra PICO & tørklæde fra Mads Nørgaard.

Yes, jeg har et festival look. Orkede ikke at have alles øjne i nakken til sommerens festivaller, fordi jeg ingen hår på hovedet havde. Jeg ville bare være som alle andre og have en masse lækre dage med skøn musik og kolde øl. Så jeg tog parykken på hovedet sammen med en bandana – det holder godt på parykken 😉 Samt ligger man ikke på samme måde mærke til, at det er en paryk. Påsat kunstige øjenvipper og er gået all in på optegning af bryn. Så var jeg godt kørende.

img_8408

Bandana fra ASOS. Denim jacket fra Won hundred. 

Hende der står ved min side på nedenstående billede, er der i tykt og tyndt. Og det er hun også om sommeren, når alle de gode festivaller indtræder.

Man skulle tro vi havde koordineret outfittet denne dag, men det er ikke engang tilfældet. Faktisk har ingen af os nogensinde ejet noget i leopard, men det skulle vi åbenbart til denne dag i Musik I Grynden. Igen – går jeg all in på accessories og paryk.

img_9057

Ældre hårbånd fra H&M. Solbriller fra Rayban / Havana (Ray-Ban RB4256 710/71), Pernille Corydon halskæde / Fly necklace. COS strik. Mads Nørgaard læder skjorte. Waistpack fra Nike. Nederdel fra Y.A.S. Og mine gode gamle festival støvler fra Pavement, hvor man selvfølgelig kan se mine glimmersokker fra Pieces 😉

Det her er blandt andet et lille udpluk af, hvad mine favorit accessories er og hvorfor. Gad vide hvad vinterens accessories byder på?

//CC

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Operationen - har kræften spredt sig?