"Brasiliansk kødgryde"

Smuk hud med @veneerorganics

@veneerorganics

Under min kemobehandling, skete der rigtig meget med kroppen. Både indvendigt og udvendigt, samt psykisk. En af de ting, som jeg led rigtig meget under var tør og trist hud. Min hud havde fuldstændig mistet sin glød. Men helt tilfældigt, faldt jeg over denne Instagram profil @veneerorganics. De har kun et produkt, men det fungerer til gengæld 100%.

Jeg er blevet endnu mere opmærksom på, hvad jeg smækker i hovedet på mig selv, efter mit sygdomsforløb. Jeg vil så vidt muligt gå efter økologiske og naturlige produkter om det så omhandler madvarer eller skønhedsprodukter.

img_0579

Jeg manglede et produkt, som virkelig kunne booste min hud i den rigtige retning. Så jeg afprøvede ”dead sea mud mask”. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, for jeg havde prøvet meget. Men min hud blev virkelig silkeblød og efter flere ganges brug kunne jeg se, hvordan min hud fik mere og mere glød, samtidig med at den rensede mine urenheder. Den er dejlig kølende, og man kan mærke masken arbejder med huden.

Fremgangsmåde

Masken er rigtig nem, at påføre. Jeg renser min hud og herefter fugter jeg den en lille smule og smører så masken ud I ansigtet. Lader den sidde I ca. 15 min. Den køler huden og man kan mærke hvordan den virkelig arbejder. Herefter skyller jeg den af. Og allerede efter en gangs brug, kan jeg mærke at min hud er silkeblød og mine porer er mindre. Og jo flere gange du burger den, jo bedre resultat får du.

Ingredienser 

“dead sea mud mask” er lavet af økologiske naturlige ingredienser. Og den indeholder vitaminer, mineraler samt botaniske ingredienser. Der er INGEN unødvendige og unaturlige stoffer i.

Hvis du vil forkæle dig selv og have følelsen af en luksus ansigsbehandling, så vil jeg helt sikkert anbefale masken fra Venéer Organics.

Du kan læse og se mere til produktet via dette link:

https://veneer.dk

Og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du faktisk 10% I rabat på den første ordre.

veeneer

Konkurrence

Du kan også hoppe ind på min Istagram profil og følge @veneerorganics og jeg, samt smide et like. Og derved deltager du i konkurrencen om produktet ”dead sea mud mask”. 

Held og lykke !

// CC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Brasiliansk kødgryde"