#smukmedcancer kan være mange ting !

At få konstateret brystkræft i en alder, af 27 år. Og stadig bevare sin femininitet – er ikke nemt. At skulle miste vipper, bryn og hår – var en stor mundfuld at sluge. Der er rigtig fine tiltag igennem Kræftens bekæmpelse, som “styling uden hår”. Og “look good feel better” gør det også rigtig godt. Men jeg manglede stadig noget.

Derfor tog jeg sagen i egen hånd, og udforskede mulighederne inden for make-up, styling osv. 

Og netop den erfaring vil jeg elske, at kunne give videre til andre, der uheldigvis skulle stå i samme situation og have fået konstateret kræft. Men ALLE er selvfølgelig mere end velkommen, til at læse med !

 Hele bagtanken med denne blog #smukmedcancer. Er at du igennem dit behandlingsforløb, stadig skal kunne føle dig smuk og få noget selvværd. Så hverdagen forhåbentlig bliver lidt nemmere. 

Men facaden er ikke alt. At spise sundt og få trænet er også en del af, at få noget mere selvværd. Selvom det på ingen måde er nemt, under ens behandling. Det er skide hårdt, men er alle kræfterne værd. Derfor vil jeg også komme med lidt gode råd, omkring sundhed og træning. 

Jeg har igennem mit forløb skrevet dagbog. Og den har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil dele med jer ! Om de tanker og frustrationer som går igennem en, når man blandt andet er nybagt mor og bliver ramt af kræft. Det påvirker mange, men ikke mindst end selv. Nu står vi, som familie over på den anden side. Men er alting godt igen og er alting det samme som før? Det tror jeg at mange kræftpatienter, har spurgt sig selv om. Og netop derfor – skal der også være et sted, hvor vi sammen kan hjælpe hinanden igennem, på bedst mulig vis og dele vores historie. 

Jeg håber i vil tage godt imod bloggen.

Jeg vil tage godt imod jer <3

// CC