Det uventede

Hvorfor skal du læse denne blog?

Nedenstående billede illustrerer meget godt, hvorfor jeg synes denne blog bla. skal læses !

img_7983

Billedet er taget halvvejs i min behandling.

Ikke nok med at du får konstateret kræft, mens du går og tror du er sund og rask. Så bliver du egentlig først syg, når du starter på din behandling. Oven i det, så er prikken over i’et, at du også kommer til, at SE syg ud !

Vi skal hjælpe hinanden med, at få det bedre i behandlingsforløbet, men også bagefter. For du er stadigvæk ikke den samme person, som inden du fik kræft. Selvom du er over på den anden side, så ligner du stadig ikke dig selv. Og der går lang tid. Og for mig er make-up og styling bla. en vigtig del – og den erfaring vil jeg meget gerne kunne give videre til jer <3


Herunder ses jeg med make-up, selvom jeg intet hår, vipper eller bryn har. Man kan stadig gøre lidt, for at få bedre selvværd. Og det vil jeg meget gerne kunne hjælpe med <3

img_7935

Og jeg vil elske, hvis i også delte jeres erfaring, så vi sammen kan hjælpe hinanden !

//CC 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det uventede