Primer, basen

Øjenbryn

Det aller aller vigtigste for mig i forløbet, var at tegne mine bryn op. Det gjorde jeg hver dag, med mindre jeg var virkelig syg af kemoen. Det betyder bare SÅ meget, at man har bryn. De indrammer på en eller anden måde, hele ansigtet. Så det var virkelig en del, som gjorde jeg rigtig meget ud af.

Da jeg slet ikke havde nogen bryn, var jeg meget glad for en eyebrow pencil, da jeg synes det var meget nemmere at tegne op. Men i dag, hvor jeg har fået mere bryn. Er jeg gået over til, at bruge et øjenbrynskit fra Youngblood. Det ser mere naturligt ud, og ligger sig mere naturligt oven på de hår, man har i forvejen. Der hvor jeg stadigvæk ikke har hår. Bruger jeg min eyebrow pencil, lige til at markere op. Jeg bruger den også til, at give lidt mere kantede bryn. Det kan jeg godt lide, men det er jo hver sin smag.

Som  i kan se på nedenstående billede. Så har jeg lavet linier, der hvor man skal placere sin eyebrow pencil. På den måde kan du lige markere “brynene”. Og så har du de prikker, at støtte dig op af. Samt kan du se, hvor brynene starter og slutter. Og så er det ellers bare at gå igang. Skal brynene være tykke eller tynde? Og hvor mørk ønsker du, at de skal være? Det finder du som regel ud af, jo mere dus du bliver med det. Men det tager tid, og husk og give dig selv den tid. Det er virkelig ikke nemt, især når du slet ikke har nogen bryn. Men lige pludselig, så lægger det i hånden på dig. 

 img_7983

img_7935

Den eyebrow pencil, som jeg bruger er fra Dior. Den synes jeg holder godt, og de har den farve som jeg gerne vil have. Kan godt lide de er rimelig mørke.

dsc_0012

SOURCILS POWDER, eyebrow pencil
col. 453, chátain soft brown

Youngblood øjenbrynskit, indeholder en pincet, 2 øjenbrynsskygger, 1 fikseringsvoks samt applikator med pensel og en børste. Produkterne er uden parabener og parfume. Jeg bruger den farve, som hedder dark.

De to farver til venstre mikser jeg. Så den ikke bliver for mørk. Når jeg har tegnet brynet op, bruger jeg fikseringsvoksen. Den samler på en måde brynene. Og den gør, at brynene holder i længere tid. 

dsc_1121

YOUNGBLOOD BROW ARTISTE col. dark

Hvis du synes dine bryn er blevet for tykke, så brug en vatpind til at rette dem op. Og give dem den facon, som du ønsker. Hvis du synes de er blevet for mørke. Så tag penslen og stryg den over brynene indtil du synes farven har fortaget sig. 

// CC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Primer, basen