Hvorfor skal du læse denne blog?

Primer, basen

Et produkt, som er rigtig vigtig for mig. Er en god PRIMER.

Når du har renset og fugtet din hud, så er step 2, at lægge primeren. Når den er lagt på huden, så har du et rigtig godt grundlag at arbejde på.

Primeren bruger jeg som en slags base. Den udglatter porer samt, gør at makeuppen holder længere. Plus at makeuppen er meget lettere, at lægge. Og det er ligesom et must, når alt er malet på dig. Så lige præcis dette produkt vil jeg klart anbefale, at være del i ens make-up samling.

Jeg ligger min primer i t-zonen, på mine kinder og over mine bryn. Så de holder meget bedre, når de skal tegnes op.

skaermbillede-2016-10-18-kl-14-56-55

Mine favoritter

Der er rigtig mange gode primere, men den bedste jeg har prøvet indtil nu, er denne fra Youngblood. Den er mat i udtrykket og ligger sig rigtig lækkert og let på huden. Og din hud føles silkeblød, når den er lagt på. Jeg bruger den i hverdagen.

Oven i det – så er den olie fri, uden parabener og parfume. Samt den oven i købet indeholder mineraler og vitaminer.

dsc_1132

En anden favorit er fra bareMinerals. Den bruger jeg tit, hvis jeg skal i byen eller bare føler, at jeg mangler noget ekstra glød til huden. Den har lidt glimmer i sig, men bare rolig du kommer ikke til at glitre af den. Det ser helt naturligt, når du kommer det andet make-up ovenpå. Lad den lige tørre lidt ind i huden, inden du lægger din foundation på. Denne primer er uden olie og silikone. Og uden parabener. 

dsc_1131

Du kan få primere i mange prisklasser. Jeg bruger disse, da de er mest “rene”, hvis man kan sige det sådan. Så de ligger også i en lidt dyrere ende. Men for mig, er penge godt lagt ud. Da jeg føler, at jeg ikke dynger mig til med diverse kemikalier.  

// CC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvorfor skal du læse denne blog?